Camper de 4 places

Camper Maxi Van Menfys 3 S-Line

La Camper està equipada per a que pogueu viatjar i dormir 4 persones amb tota mena de comoditats per fer del vostre viatje una experiència única.

Què hi trobareu a la Camper?
camper-familiar-castellar-del-valles-morro2

Extres inclosos en el preu

Kit bàsic de viatge

Manguera, adaptadors, fil d'electricitat, calços i cadenes de neu.

Kit d'higiene

Pastilles wc, paper wc i estris de neteja; escombra i recollidor. Galleda i fregall

Kit de càmping

Taula i cadires d'exterior per a que pugueu gaudir dels àpats fora de l'autocaravana

Kit de cuina

Utensilis necessaris com gots, plats, paelles, olles, cafetera, escorredor...

Extres NO inclosos

Portabicicletes Thule

30€

Inversor 12V a 220V

Disponible properament

Mascota

30€

Neteja interior sense mascota

30€

Neteja de l'interior amb mascota

40€

Entrega i devolució a l'aeroport

60€ per trajecte

Informació addicional

Intentem entregar-la el vespre abans sense cost addicional, sempre i quan no hi hagi algun client que l’entregui aquell mateix vespre.

 

Quan recolliu el vehicle, podreu aparcar el vostre de manera fàcil i còmode al mateix pàrquing de recollida. Així facilitem el canvi de vehicle al mateix aparcament.

Llogar una Camper familiar a Castellar del Vallès

Poder viatjar d’una manera diferent, en familia, amics o en parella… tenir el destí clar o no… la LLIBERTAT de saber que pots moure’t d’aquí cap allà i que sempre tindràs l’allotjament a prop, amb tot el que necessites.

A la camper, l’anomeno la «BABY», és la petita de la casa però a la vegada amb grans recursos per fer-vos el viatje fàcil i còmode. És un vehicle fàcil de conduir i ja veuràs que sembla mentida com pot tenir tantes comoditats i tenir el tamany d’una furgoneta.

Només necessiteu una bona dosi de positivitat, ganes de passar-ho bé i molt energia per encarar una aventura que de ben segur marcarà un abans i un després en la vostra manera d’entendre en concepte de veure món acompanyats d’una camper totalement equipada i que us ofereix totes les comoditatsque necessiteu.

Per experiència pròpia, puc assegurar que qui ho prova repeteix, així que si encara no ho heu provat, us animo a viatjar d’una manera ben diferent, que de ben segur us agradarà i us deixarà amb molts bons records, anècdotes divertides i experiències inolvidables.

Necessites més informació?