Benvingut a la nova web de Autocaravanes Llibertat a Castellar del Vallès.

Sóc l’Anna Mestres, actualment em dedico a la docència, em considero una persona dinàmica, esportista i m’encanta viatjar d’aquí cap allà de manera lliure, gaudint de cada moment, de cad parany, exprimint al màxim totes les possibilitats que em dóna l’entorn en el que em trobo. I és per això que vaig decidir emprendre i obrir un negoci de lloguer d’autocaravanes.

Autocaravanes LLIBERTAT neix amb el propòsit de posar al vostre abast els meus vehicles per a que experimenteu una manera diferent de viatjar, un concepte únic que us deixarà de ben segur records que no oblidareu mai. El vincle que es crea a bord d’aquests vehicles no el trobareu enlloc més, i no hi ha una edat determinada per llançar-vos a viure aquesta aventura, només necessiteu ganes de passar-ho bé, de conviure, de compartir moments, de respirar llibertat amb aquelles persones amb les que decidiu emprendre l’experiència de viatjar allà on sigui.

Els vehicles d’Autocaravanes Llibertat

Actualment disposem de dos vehicles, una caputxina de 7 places que l’anomenem «la gran de la casa» i una camper de 4 places que li diem «la baby».

Els dos vehicles estan totalment preparats per oferir totes les comoditats i satisfan totes les necessitats dels nostres llogaters. De totes maneres, si mentre esteu de ruta teniu algun dubte o problema, ja sigui de funcionament o en carretera, teniu assistència en carretera les 24h i el meu contacte pel que necessiteu.

estaré disponible les teniu assistència en carretera les 24hAixí podreu viatjar amb la tranquil·litat de saber que en tot moment esteu recolzats i cuidats.

Lloguer Autocaravana Mc Louis 222 Glamys

Té una cabuda de 7 places i compta amb tota mena de extres i comoditats, entre d’altres, ressaltem les següents:

  • Televisió USB
  • Tendall manual
  • Dutxa amb mampara, lavabo i WC
  • Cuina de 3 fogons i nevera
  • Finestres i portes amb mosquiteres i foscorits
  • Kit de cuina, higiene, càmping i de viatge INCLOSOS EN EL PREU.

Lloguer Camper Maxi Van Menphis 3 S-Line

Té una cabuda de 4 places i compta amb tota mena de extres i comoditats, entre d’altres, ressaltem les següents:

Preus dels vehicles

Els preus dels nostres vehicles depenen de la època de l’any que vulgueu llogar i dels dies que estigueu en ruta

També s’haurà de tenir en compte si és pont, un cap de setmana normal, les festes de Nadal o Setmana Santa.

Per més informació sobre els nostres preus segons el calendari i època de l’any, consulteu a la nostra web.

Per què llogar els vehicles d’Autocaravanes Llibertat?

Hi ha moltes empreses de lloguer d’autocaravanes, això és una realitat, i és normal que mireu i compareu unes quantes abans de decidir-vos amb quina llogueu el vehicle per fer el viatge que tant espereu.

El tracte proper, la transparència, i l’acompanyament en tot moment és una de les nostres característiques, som conscients de que fer un viatge amb un vehicle gran pot suposar un cert neguit, són moltes coses a tenir en compte i tenir dubtes és mot normal. I aquí estem per ajudar-vos en el que necessiteu les 24h.

Un altre punt a favor nostre és que no limitem el kilometratge diari, no volem ser nossaltres els que gestionem el vostre temps i per això sereu vosaltres els qui gestioneu el vostre temps, és el vostre viatge no el nostre!

Ens encanten els animals i per això som PET FRIENDLY, així que si tens una mascota, pots fer-la partícep de l’aventura, segur que gaudeix moltíssim de tots els paranys.

Si encara tens algun dubte o et falta més informació, pots visitar la web d’Autocaravanes Llibertat o posar-te en contacte amb mi, ja sigui per telèfon o per correu electrònic.

Som-hi!! US ESTIC ESPERANT!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × tres =